16.11.08

Stereo Avalanche Vol. 4 Review

Party-ul de aseară a fost extraordinar! Muzica, publicul, locaţia (cu mici excepţii), atmosfera, totul a fost perfect! Locaţia, una foarte mare şi "underground" era situată în Palatul Universul, pe la nici nu ştiu ce etaj. Ca să ajungi în sala cu party-ul trebuia să urci, să treci prin nişte culoare foarte înguste şi întunecate. Singura problemă legată de asta a fost o inundaţie care a cam inghestuit lumea spre scenă. Organizatorii au încercat să rezolve problema şi până la intrarea pe scenă a lui Qbert totul a fost ok.
Lineup-ul a fost unul diversificat, de la dubstep la old-school breakbeat. Qbert a reuşit să lase tot publicul cu gura căscata în direcţia scenei sau a ecranelor pe care se vedeau mâinile lui plimbându-se pe viniluri şi mixer. Extraordinar. Incredibil. Se zvoneşte că după ce a câştigat de trei ori la rând DMC World Championship nu ar mai fi fost lăsat să participe fiind mult prea bun. Oricum, aseară a demonstrat acest lucru şi prin faptul că publicul a cerut două bis-uri, Qbert rămânând la pupitru până în jur de ora 4.
Au urmat TRG şi MC Bean. Amândoi au avut o prestaţie excelentă şi lumea care a rămas chiar s-a simţit bine (zic eu) pe ritmuri de dubstep.
Concluzia e că Stereo Avalance este un eveniment extraordinar. Big up Tralala & UP2 Events. Congrats!
Şi acum nişte poze:









1 comment:

Life on Mars said...

cat de tare!cat de tare!cat de tareee